Майски празници в Карлови Вари - замъка Локет - Златна Прага

4 дни / 3 нощувки/ 3 закуски Обиколна програма с обслужване на български език




ПРОГРАМА

23 май - четвъртък. Излитане с полет на а/к България Еър от София в 10:20 ч. Пристигане в Прага в 11:20 ч. Посрещане от представителя на туроператора. Трансфер до Карлови вари. Настаняване в хотел La Bohemia 4*. Кратка разходка. Нощувка.

24 май - петък. Закуска. Пешеходна обиколка на Карлови вари: Музеят на Ян Бехер, хотел Термал, Парка на Дворжак, Колонадите, Площада със Стария и Новия театър, хотел Пуп. Свободно време за обяд. Следобед по желаниеРазходка с екскурзовода с минижелезницата до кула Диана, от чиято тераса на височина 35 м се открива живописна панорама към цялата местност /билет за железницата - 150 крони двупосочно/, разходка по Пътеката на Гьоте или ползване на модерния минерален басейн на хотел Термал. Нощувка.

25 май - събота. Закуска. Отпътуване за замъка Локет /на 9 км, ползва се обществен транспорт/ - един от най-известните замъци в Чехия на възраст над 800 години. Внушителните му каменни стени се извисяват над живописния завой на река Охра. Замъкът е бил седалище на крале и благородници и е охранявал търговския път към Бавария. По време обиколката в замъка ще видите: автентичен местен порцелан, оръжия, запазени стенни рисунки и др. Свободно време за обяд в известната бирария Св.Флориан. Градчето Локет получава грамота, с която му се разрешава да произвежда бира още през 14 век, а традицията е съхранена и днес, затова в Локет може да се опита автентична бира, направена изцяло от естествени суровини. В Локет е запазена средновековната атмосфера, от Средните векове в него са: църквата на Св.Венцеслав, параклиса на Св.Ана и Колоната на чумата. Връщане в Карлови вари. По желаниеОбиколка през луксозната вилна част на курорта до православната църква Св.Св.Петър и Павел. Нощувка.

26 май - неделя. Закуска. Отпътуване за Прага /130 км/. Пешеходна екскурзия в Мала Страна: Пражката крепост - емблема на Прага с катедралата Св.Вит, Малостранския площад с църквата Св.Николай, Въртебската градина, Карловия мост. Свободно време за обяд. Трансфер до летище в 14:30 ч. Излитане за София с в 17:20 ч, пристигане в 20:15 ч.

Агенцията си запазва правото да променя последователността на програмата.

Часове на полетите:
  • 23 май 2024 София - Прага 10:20 ч. - 11:20 ч.
  • 26 май 2024 Прага - София 17:20 ч. - 20:15 ч.
Възможна е промяна на часовете от страна на авиокомпанията.

ДАТИ И ЦЕНИ

Дати на екскурзията: 23-26 май 2024
Цена:1099 лв. на човек в двойна стая
Цената включва:
  • Самолетен билет София - Прага - София на а/к България Еър с включен безплатен ръчен багаж и 23 кт чекиран багаж
  • Трансфери по програмата
  • 3 нощувки и 3 закуски в стандартни двойни стаи в хотел 4*
  • Описаната екскурзионна програма с екскурзовод на български език
  • Пешеходна екскурзия на Прага с лицензиран екскурзовод на български език
  • Представител на туроператора по време на пътуването
  • Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро*
*Задължително доплащане за медицинска застраховка за лица над 66 години - 25 лв. на турист към пакета.
Цената не включва:
  • Горивна такса - авиокомпаниите имат право да начислят горивна такса поради постоянно променящите се цени на горивата. В този случай се променя и цената на пакета. Горивната такса се дължи за всички резервации за съответния полет, без значение кога са били направени. Информация за стойността на горивната такса ще бъде публикувана 10 дни преди датата на съответния полет, за което клиентите ще бъдат уведомени и ще могат да заплатят горивната такса до 7 дни преди пътуването /за записвания по-малко от 21 дена преди съответния полет също ще важи обявената горивна такса за този полет, ако има такава/.
  • Входни такси за посещаваните замъци и музеи по програмата
  • Входни такси за посещаване на обекти по желание
  • Градска такса за нощувка в хотела в Карлови вари - 2.50 евро на турист на нощувка, заплаща се задължително при настаняване.
Допълнителна информация:
  • Вход за минижелезницата до Кулата Диана - 150 крони двупосочно /6 евро/, дете 6-12 г - 80 крони /3 евро/
  • Вход за ползване на термалните външни басейни на хотел Термал 4* и сауна - 24 евро за 3 часа, 36 евро неограничено в рамките на 1 ден. Работно време 09:00 ч. - 23:00 ч.
  • Вход в замъка Локет - 7,50 евро на възрастен, 6,50 евро за дете 6-12 г.

УСЛОВИЯ

Часове на полетите:

  • 23 май 2024 София - Прага 10:20 ч. - 11:20 ч.
  • 26 май 2024 Прага - София 17:20 ч. - 20:15 ч.
Възможна е промяна на часовете от страна на авиокомпанията.

Условия за записване: 50% депозит при записване, доплащане - до 30 април 2024.
 

Програмата се провежда при минимум 20 записани туристи. В случай, че необходимият брой туристи не е събран и програмата няма да се осъществи, платилите туристи ще бъдат информирани 15 дни преди датата на отпътуване.


Условия за анулации: В случай на отказ от пътуването и прекратяване на договора за организираното пътуване от страна на ПОТРЕБИТЕЛЯ, ТУРОПЕРАТОРЪТ удържа следните неустойки:

  • Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ се откаже от пътуването от деня, следващ записването до 21 дни преди датата на пътуване дължи неустойка в размер на депозита.
  • Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ се откаже от пътуването от 14 до 7 дни преди датата на пътуването - му се възстановяват 10% от общата стойност на пътуването.
  • Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ се откаже от пътуването 7 дни преди пътуването не му се възстановяват никакви суми.


Език на извършване на туристическите услуги: Водач на български език.

Визови изисквания: Няма визови изисквания за посещаваните по маршрута страни.

Пътуване на лица с ограничена подвижност: Туристическият пакет НЕ Е подходящ за лица с ограничена подвижност. Последните имат право да се обърнат към ТУРОПЕРАТОРА за допълнително съдействие и информация, съгласно чл. 110 от Закона за туризма и приложимия Регламент на Европейския парламент, според вида транспорт.

Санитарни и медицински изисквания: Няма допълнителни санитарни и медицински изисквания за посещаваните по маршрута страни.


ИНФОРМАЦИЯ

Приложение № 1 към чл. 82, ал. 1 от Закона за туризма: Стандартен формуляр за предоставяне на информация във връзка с договори за туристически пакети. Предлаганата комбинация от туристически услуги представлява туристически пакет по смисъла на Директивата (ЕС) 2015/2302. По-подробна информация за основните права по Директивата може да намерите на следния интернет адрес: https://www.siemtravel.com/p/prilozhenie-1.html

Необходими документи: До държави от ЕС и Сърбия, Македония, Албания, Босна и Херцеговина, Черна Гора, Швейцария, Швеция, Финландия, Норвегия и Исландия се пътува с валидна лична карта. До всички останали държави се пътува с международен паспорт, валиден най-малко 6 месеца след датата на завръщане.

Пътуване с деца под 18 години: За деца под 18 години, пътуващи с 1 родител или без родители са необходими задграничен паспорт (с валидност 6 месеца след датата на прибиране в България) и нотариално заверено пълномощно (оригинал и копие), че другият родител/родителите са съгласни детето да пътува извън България.

Допълнителни мероприятия: За да се реализират допълнителните услуги и мероприятия по програмата, е необходимо да ги заявите при сключването на договора за организирано пътуване, тъй като осъществяването им е свързано с предварителни резервации.

Входни такси: Агенцията не носи отговорност при промяна в цените на входните такси на посещаваните обекти. Цените са ориентировъчни.

Право на промени: Агенцията си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата и да коригира цените: при група, по-малка от обявената, съобразно броя на плащащите; при място на тръгване, различно от обявеното в програмата; при промяна в стойността на транспортните разходи, в това число на горивото; при промяна на обменния валутен курс, относим към договора с повече от 5% в периода между сключването му и датата на отпътуване.

Застраховка "Отмяна на пътуване": Туроператорът предлага застраховка "Отмяна на пътуване". Застраховката е по желание и е срещу допълнително заплащане, в зависимост от продължителността на периода оставащ до пътуването.

Застраховка на "Отговорност на туроператора": "СИ - ЕМ - ТРАВЕЛ" ООД е туроператор и туристически агент с удостоверение за регистрация № РК-01-6532, който има сключен застрахователен договор за застраховка "Отговорност на туроператора" по чл. 97, ал. 1 от Закона за туризма. Сертификата към застраховката можете да видите на адрес: https://www.siemtravel.com/p/zastrahovka-na-to.html

Начин на плащане: По банков път по сметката на Туроператора: Титуляр - "СИ - ЕМ - ТРАВЕЛ" ООД; Банка - "Интернешънъл Асет Банк" АД; IBAN - BG30IABG70951000596300 (BGN); BIC - IABGBGSF

ЗАПИТВАНЕ СЕГА ИМЕЙЛ ПРИНТИРАНЕ

/fa-envelope/ ПИШЕТЕ НИ$show=/p/kontakti.html

Име

Имейл *

Съобщение *

СТРАНИЦАТА НЕ Е НАМЕРЕНА! ОТКРИЙТЕ ПЪТУВАНЕТО СИ, КАТО ОПИТАТЕ С НОВО ТЪРСЕНЕ$show=404

Име

Австрия,2,Април,1,Ассос,1,Атина,1,Баварски замъци,1,Белгия,2,Бозджаада,1,Будапеща,1,Будва,1,Великден,3,Виена,1,Виетнам,1,Винен тур,1,Германия,2,Гърция,5,Дания,1,Дрезден,2,Дубай,1,Дубровник,1,Екзотика,3,Екскурзии,6,Екскурзии през май,2,Индия,1,Испания,2,Истанбул,1,Италиански езера,1,Италия,1,Карлови Вари,2,Кефалония,2,Копенхаген,1,Корфу,1,Коста Аззара,1,Котор,1,Круизи,5,Лефкада,2,Лондон,1,Любляна,1,Люксембург,1,Майски празници,2,Мароко,1,Морски круизи,1,Нидерландия,3,ОАЕ,1,Парга,2,Питвички езера,1,Португалия,2,Постойна,1,Почивки,7,Прага,3,Речни круизи,1,С автобус,5,С тръгване от Пловдив,5,Септемврийски празници,1,Със самолет,10,Топ оферти,20,Троя,1,Тунис,5,Турция,2,Унгария,1,Фестивал на лалето,1,Филипини,1,Франция,2,Хърватия,1,Чанаккале,1,Чартър,1,Черна Гора,1,Чехия,3,Швейцария,1,
ltr
item
Си-Ем Травел: Майски празници в Карлови Вари - замъка Локет - Златна Прага
Майски празници в Карлови Вари - замъка Локет - Златна Прага
4 дни / 3 нощувки/ 3 закуски Обиколна програма с обслужване на български език
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi6mhZz81VQ3Xr4lSRHZJw7RRgVJWcf5UrIjj7cgXH-k3UNMr4PrDPZCwRBVv4AMNTFSz7Gq63-2p1KLayNQxZNhcaCDMGg-OVxccFVPYA4ji96jih20iLZOvuJ_37W8sCSUCPaAVPFcGoWMyn70V6Me6BCowVlQ-QIJ1_L4_Y5g6Ut_SXAO0ovtk5YBBk/w640-h360/JCMO58.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi6mhZz81VQ3Xr4lSRHZJw7RRgVJWcf5UrIjj7cgXH-k3UNMr4PrDPZCwRBVv4AMNTFSz7Gq63-2p1KLayNQxZNhcaCDMGg-OVxccFVPYA4ji96jih20iLZOvuJ_37W8sCSUCPaAVPFcGoWMyn70V6Me6BCowVlQ-QIJ1_L4_Y5g6Ut_SXAO0ovtk5YBBk/s72-w640-c-h360/JCMO58.jpg
Си-Ем Травел
https://www.siemtravel.com/2024/02/majski-praznici-v-karlovi-vari-zamaka.html
https://www.siemtravel.com/
https://www.siemtravel.com/
https://www.siemtravel.com/2024/02/majski-praznici-v-karlovi-vari-zamaka.html
true
4753984802384839759
UTF-8
Заредени са всички пътувания Не са намерени пътувания ВИЖТЕ ВСИЧКИ Вижте повече Отговаряне Отказване на отговора Изтриване От Начало СТРАНИЦИ ОФЕРТИ Вижте всички ВИЖТЕ ОЩЕ КАТЕГОРИЯ АРХИВ ТЪРСЕНЕ ВСИЧКИ ОФЕРТИ Няма намерени съответствия на Вашето търсене Обратно на началната страница Неделя Понеделник Вторник Сряда Четвъртък Петък Събота Нед Пон Вто Сря Чет Пет Съб Януари Февруари Март Април Май Юни Юли Август Септември Октомври Ноември Декември Яну Фев Мар Апр Май Юни Юли Авг Сеп Окт Ное Дек току що преди 1 минута преди $$1$$ минути преди 1 час преди $$1$$ часа вчера преди $$1$$ дни преди $$1$$ седмици повече от 5 седмици Последователи Следване ТОВА ПРЕМИУМ СЪДЪРЖАНИЕ Е ЗАКЛЮЧЕНО СТЪПКА 1: Споделете в социална мрежа Стъпка 2: Кликнете линка в социалната мрежа Копиране на целия код Избиране на целия код Всички кодове бяха копирани Не могат да се копират кодовете / текстовете. Моля, натиснете [CTRL]+[C] (или CMD+C за Mac), за да копирате