Роуминг

Без високи сметки
За да избегнете неочаквано високи сметки при използване на мобилен интернет в Роуминг, моля да проверите в меню настройки на вашия мобилен телефон дали тази опция е изключена и ако искате да я включите ви съветваме да имате активен пакет с данни за използване в роуминг!
Съгласно изискванията на Европейските регламенти, мобилните оператори осигуряват защитен механизъм, с който да се избегнат високи сметки, докато ползвате мобилен интернет в чужбина. Всички потребители на абонаментни и предплатени програми, които имат активна услуга международен роуминг, разполагат и с автоматично активиран Лимит за мобилен интернет в роуминг, валиден за целия свят.
За пренос на данни автоматично е активиран лимит от 117 лв. с ДДС. При достигане на посочената сума, достъпът до услуги за пренос на данни в роуминг се преустановява до следващия цикъл на фактуриране. Гласовите повиквания и SMS-и не се ограничават.

Настройки
Препоръчваме ви да използвате опциите за ръчно настройване на GSM мрежата (проверете в упътването на своя мобилен телефон). По този начин ще избегнете използването на мрежи на съседни страни, когато се намирате в граничните райони.

Зони
За всяка зона са заложени цени за преференциални оператори и непреференциални оператори. Препоръчваме ви, когато сте в роуминг, да избирате за свой чуждестранен оператор, този който е определен като преференциален. Това ви гарантира, че ще бъдете тарифиран за международен роуминг на най-ниските договорени цени за съответната държава.

Тарифиране
Роуминг услугите предоставени от българските мобилни оператори се тарифират на основата на информация, получена от роуминг партньора, за ползваните услуги от потребителите на българския оператор. Тази информация се подава към домашния мобилен оператор от съответния оператор ежедневно, но е възможно да има забавяне до един месец от съответния оператор. Българските мобилни оператори тарифират тези услуги и ги отразяват в месечната фактура на потребителя.

Роуминг с А1
Роуминг с Виваком
Роуминг с Йеттел

/fa-envelope/ ПИШЕТЕ НИ$show=/p/kontakti.html

Име

Имейл *

Съобщение *

СТРАНИЦАТА НЕ Е НАМЕРЕНА! ОТКРИЙТЕ ПЪТУВАНЕТО СИ, КАТО ОПИТАТЕ С НОВО ТЪРСЕНЕ$show=404

Име

Австрия,2,Април,1,Ассос,1,Атина,1,Баварски замъци,1,Белгия,2,Бозджаада,1,Будапеща,1,Будва,1,Великден,3,Виена,1,Виетнам,1,Винен тур,1,Германия,2,Гърция,5,Дания,1,Дрезден,2,Дубай,1,Дубровник,1,Екзотика,3,Екскурзии,6,екскурзии през май,2,Индия,1,Испания,2,Истанбул,1,Италиански езера,1,Италия,1,Карлови Вари,2,Кефалония,2,Копенхаген,1,Корфу,1,Коста Аззара,1,Котор,1,Круизи,5,лале,1,Лефкада,2,Лондон,1,Любляна,1,Люксембург,1,Майски празници,2,Мароко,1,Морски круизи,1,Нидерландия,3,Парга,2,Питвички езера,1,Португалия,2,Постойна,1,Почивки,7,Прага,3,Речни круизи,1,С автобус,5,С тръгване от Пловдив,5,Септемврийски празници,1,Със самолет,10,Топ оферти,20,Троя,1,Тунис,5,Турция,2,Унгария,1,Филипини,1,Франция,2,Хърватия,1,Чанаккале,1,Чартър,1,Черна Гора,1,Чехия,3,Швейцария,1,OAE,1,
ltr
static_page
Си-Ем Травел: Роуминг
Роуминг
Информация за роуминг при пътуване в чужбина
Си-Ем Травел
https://www.siemtravel.com/p/roaming.html
https://www.siemtravel.com/
https://www.siemtravel.com/
https://www.siemtravel.com/p/roaming.html
true
4753984802384839759
UTF-8
Заредени са всички пътувания Не са намерени пътувания ВИЖТЕ ВСИЧКИ Вижте повече Отговаряне Отказване на отговора Изтриване От Начало СТРАНИЦИ ОФЕРТИ Вижте всички ВИЖТЕ ОЩЕ КАТЕГОРИЯ АРХИВ ТЪРСЕНЕ ВСИЧКИ ОФЕРТИ Няма намерени съответствия на Вашето търсене Обратно на началната страница Неделя Понеделник Вторник Сряда Четвъртък Петък Събота Нед Пон Вто Сря Чет Пет Съб Януари Февруари Март Април Май Юни Юли Август Септември Октомври Ноември Декември Яну Фев Мар Апр Май Юни Юли Авг Сеп Окт Ное Дек току що преди 1 минута преди $$1$$ минути преди 1 час преди $$1$$ часа вчера преди $$1$$ дни преди $$1$$ седмици повече от 5 седмици Последователи Следване ТОВА ПРЕМИУМ СЪДЪРЖАНИЕ Е ЗАКЛЮЧЕНО СТЪПКА 1: Споделете в социална мрежа Стъпка 2: Кликнете линка в социалната мрежа Копиране на целия код Избиране на целия код Всички кодове бяха копирани Не могат да се копират кодовете / текстовете. Моля, натиснете [CTRL]+[C] (или CMD+C за Mac), за да копирате