Условия за ползване

ОБЩИ ПОЛОЖЕНИЯ

Уебсайтът www.siemtravel.com представлява електронен каталог за продуктите на "СИ - ЕМ - ТРАВЕЛ" ООД (по-надолу споменавано като Дружеството). С ползването на уебсайта потребителят се съгласява с общите условия за ползване. Ако някое от условията не удовлетворява потребителя, молим го да не ползва настоящия уебсайт.

Потребителят единствен носи отговорност за всички щети, настъпили в резултат на нарушаване на авторско право, търговска марка или други права на собственост, както и други вреди, настъпили в резултат на използването на уебсайтa www.siemtravel.com.


СЪДЪРЖАНИЕ НА УЕБСАЙТА

Уебсайтът на Дружеството съдържа предложения за закупуване на хотелско настаняване, екскурзии и почивки в страната и чужбина, промоционални пакети и оферти за записвания в последната минута и съдействие за направата на резервация.


АВТОРСКИ ПРАВА

При предоставянето на онлайн услугите си, Дружеството използва както собствени материали и информация, така и такива достъпни в свободното интернет пространство. В този смисъл, Дружеството не претендира за собственост или авторски права върху общодостъпните материали и информация. Дружеството се старае да поддържа максимална прозрачност и честност в комуникацията, затова при поискване от засегнатата страна, Дружеството ще премахне съответните материали или информация, които са обект на претенцията.

Позволено е използването на този уебсайт, запазване на части от него на личен компютър и разпечатване на съдържанието му за лични, нетърговски цели.

При информация, че материали, публикувани на уебсайта www.siemtravel.com, нарушават нечии права на интелектуална собственост, можете да се свържете с нас чрез кой от посочените на начини в страницата за контакти, като разясните вашите възражения, за да предприемем необходимите мерки.


ТОЧНОСТ И ДОСТОВЕРНОСТ НА ИНФОРМАЦИЯТА

Публикуваното на уебсайта съдържание е с информативна и рекламна цел и е възможно да има допуснати грешки. Достоверна и вярна информация съгласно чл. 82 от Закона за туризма ще бъде предоставена чрез някой от предоставените канали за комуникация с Дружеството или в офисите на оторизираните от Дружеството агенти.

Дружеството не гарантира, че уебсайтът не съдържа грешки и че достъпът до нея е непрекъсваем. Дружеството си запазва правото да редактира уебсайта си и да прекратява достъпа до него по всяко време. Дружеството се задължава да вземе всички разумни мерки с цел да публикува сигурна и качествена информация на сайта си, но грешки и пропуски, както и закъснения в обновяването на данните не могат да бъдат изключени. Коментари, мнения и публикации на посетители, клиенти или други лица извън Дружеството, принадлежат на автора си. Дружеството не носи отговорност за тяхната истинност и коректност.


ЗАБРАНЕНА И НЕПОЗВОЛЕНА УПОТРЕБА

Потребителят няма право да събира информация от уебсайта на Дружеството, ако същата ще се използва за неправомерни и неетични цели, нарушаващи законите на Република България, нарушаващи неприкосновеността на личността, както и за попълване на пощенски списъци, спам, неоторизиран достъп и ограничаване на достъпността на уебсайта за останалите потребители. Потребителят се съгласява, че няма да използва устройство или софтуер в опит да се намесва в правилното функциониране на този уебсайт.


ПРОМЯНА НА УСЛОВИЯТА И ПРАВИЛАТА ЗА ПОЛЗВАНЕ НА УЕБСАЙТА

Дружеството си запазва правото да променя тези правила по всяко време без предварително известяване. Направените промени влизат в сила в момента на публикуването им в уебсайта. Ако не сте съгласни с настоящите Условия за използване, Вие можете да прекратите участието си като страна по тези правила, като престанете да използвате и достъпвате уебсайта на Дружеството и унищожите материалите, които сте свалили, принтирали или по какъвто и да е начин запазили от уебсайта.


ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

Дружеството предоставя на своите клиенти възможност за проверка на вече направена резервация и свързаната с нея информация като се свържете с нас чрез някой от предоставените начини в страницата ни за контакти, след оторизация и потвърждаване на пътуващия.

Дружеството следва установените правила за опазване на личните данни в Декларацията за поверителност.

/fa-envelope/ ПИШЕТЕ НИ$show=/p/kontakti.html

Име

Имейл *

Съобщение *

СТРАНИЦАТА НЕ Е НАМЕРЕНА! ОТКРИЙТЕ ПЪТУВАНЕТО СИ, КАТО ОПИТАТЕ С НОВО ТЪРСЕНЕ$show=404

Име

Австрия,2,Април,1,Ассос,1,Атина,1,Баварски замъци,1,Белгия,2,Бозджаада,1,Будапеща,1,Будва,1,Великден,3,Виена,1,Виетнам,1,Винен тур,1,Германия,2,Гърция,5,Дания,1,Дрезден,2,Дубай,1,Дубровник,1,Екзотика,3,Екскурзии,6,екскурзии през май,2,Индия,1,Испания,2,Истанбул,1,Италиански езера,1,Италия,1,Карлови Вари,2,Кефалония,2,Копенхаген,1,Корфу,1,Коста Аззара,1,Котор,1,Круизи,5,лале,1,Лефкада,2,Лондон,1,Любляна,1,Люксембург,1,Майски празници,2,Мароко,1,Морски круизи,1,Нидерландия,3,Парга,2,Питвички езера,1,Португалия,2,Постойна,1,Почивки,7,Прага,3,Речни круизи,1,С автобус,5,С тръгване от Пловдив,5,Септемврийски празници,1,Със самолет,10,Топ оферти,20,Троя,1,Тунис,5,Турция,2,Унгария,1,Филипини,1,Франция,2,Хърватия,1,Чанаккале,1,Чартър,1,Черна Гора,1,Чехия,3,Швейцария,1,OAE,1,
ltr
static_page
Си-Ем Травел: Условия за ползване
Условия за ползване
Условия за ползване на уебсайта
Си-Ем Травел
https://www.siemtravel.com/p/usloviya-za-polzvane.html
https://www.siemtravel.com/
https://www.siemtravel.com/
https://www.siemtravel.com/p/usloviya-za-polzvane.html
true
4753984802384839759
UTF-8
Заредени са всички пътувания Не са намерени пътувания ВИЖТЕ ВСИЧКИ Вижте повече Отговаряне Отказване на отговора Изтриване От Начало СТРАНИЦИ ОФЕРТИ Вижте всички ВИЖТЕ ОЩЕ КАТЕГОРИЯ АРХИВ ТЪРСЕНЕ ВСИЧКИ ОФЕРТИ Няма намерени съответствия на Вашето търсене Обратно на началната страница Неделя Понеделник Вторник Сряда Четвъртък Петък Събота Нед Пон Вто Сря Чет Пет Съб Януари Февруари Март Април Май Юни Юли Август Септември Октомври Ноември Декември Яну Фев Мар Апр Май Юни Юли Авг Сеп Окт Ное Дек току що преди 1 минута преди $$1$$ минути преди 1 час преди $$1$$ часа вчера преди $$1$$ дни преди $$1$$ седмици повече от 5 седмици Последователи Следване ТОВА ПРЕМИУМ СЪДЪРЖАНИЕ Е ЗАКЛЮЧЕНО СТЪПКА 1: Споделете в социална мрежа Стъпка 2: Кликнете линка в социалната мрежа Копиране на целия код Избиране на целия код Всички кодове бяха копирани Не могат да се копират кодовете / текстовете. Моля, натиснете [CTRL]+[C] (или CMD+C за Mac), за да копирате